Bug – Foutje

Beste Sportvrienden,

Er zit helaas momenteel een fout in de software waardoor in sommige gevallen op de site bij de speler percentage tabellen niet altijd het juiste team van de speler word weergegeven. Echter als je op de naam van de speler klikt ga je naar een pagina waar wel het juiste team aangegeven wordt. Dit komt vooral voor bij spelers die van club zijn gewisseld en/of van team zijn verandert t.o.v. de voorjaarscompetitie. We hopen deze fout de komende periode te verhelpen.

Bijv, in de ere klasse staat bij voormalige speler (Remco van Opstal) nu 1 Dito, klik je echter op zijn naam dan wordt het juiste team ( Tios ’51 1) vermeldt.

Of zoals bij Michel Klaassen waar zijn oude team (Slagvaardig 1) wordt vermeldt, klik op zijn naam en je ziet zijn actuele team Smash’84 1.Maar ook bij sommige die van team zijn gewisseld binnen dezelfde vereniging!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.