Competitie Voorjaar 2018

De voorjaar competitie 2018 start op maandag 29 januari, er wordt dit jaar weer gespeeld in 9 verschillende klasse door 66 teams.
De overgangsklasse is vervallen m.i.v de voorjaar competitie 2018, dit door team verschuivingen in de hogere klasse. Hierdoor heeft er een herverdeling plaats gevonden, en bestaat de ere klasse nu uit 8 teams en de 7de klasse uit 7 teams.

Bij de TTL bestaan de teams uit 3 (max. 6) spelers/speelsters. Een competitiewedstrijd behelst 10 partijen, 9 enkelspelen en 1 dubbelspel. Per jaar zijn er 2 competities: één in het najaar en één in het voorjaar, waarin steeds weer om het kampioenschap wordt gestreden. In elke competitiepoule spelen 6 teams van verschillende verenigingen uit verschillende plaatsen. Die spelen verspreid 10 weken (1 avond per week) in onderlinge uit- en thuiswedstrijden een gehele competitie. Door de korte duur van de competities is het steeds weer spannend wie er kampioen wordt.

Ere Klasse – Hfd Klasse 1ste Klasse 2de Klasse – 3de Klasse4de Klasse5de Klasse6de Klasse7de Klasse

De promotie – degradatie wedstrijden vinden plaats op maandag 23 april & woensdag 25 april in de zaal van TTV SBM ( 3 wedstrijden) – Waalwijk (6 wedstrijden)

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email