Categorie: Uncategorized

Aanmelden bekercompetitie t/m 4mei

Hoi Allen,
Sorry voor de wat later uitnodiging vanuit mijn kant, maar we gaan als anderen er ook zo een zin in hebben, zeker gewoon een bekercompetitie spelen!
Dus ik zou de teams willen vragen, zich aan te melden bij mij, ik zal als ik de eerste teams binnen heb, deze plaatsen op de website (mail: ttlcompetitieleider@gmail.com) .

Aangezien er een nieuw bekervoorstel is goedgekeurd, gaan we daar uiteraard gebruik van maken, zie hier de reglementen

Aanmelden kan t/m 4mei

De opzet is zoals altijd, eerst spelen we in poules en daarna knockout rondes voor de verschillende cups op een gezamenlijke locatie.
Ik zal op basis van de aanmeldingen een klasse indeling etc doen.Mocht je vragen hebben laat het me gerust weten
De weken waarin gepland staat dat de beker gespeeld gaat worden is:

16 mei – 20 mei
23 mei – 28 mei (26mei hemelvaarstdag)
30 mei – 3 juni
6 juni – 10 juni (6juni 2e pinksterdag)
13 juni – 17 juni
20 juni – 24juni
27 juni – 1 juli
4 juli – 8 juli

Groetjes Bram

Voorjaarscompetitie beëindigd

Aangezien tot in ieder geval 1juni alle evenemnten zijn afgelast. Heeft het TTL bestuur besloten de competitie stop te zetten.
In het najaar gaan we verder met de indeling zoals die was uit de voorjaarscompetitie. Mits er een goede reden is hier vanaf te wijken hoor ik (de competitieleider) dat tzt graag.
Tevens zal de bekercompetitie niet gespeeld gaan worden. Mochten we per 1 juni weer los kunnen, dan ga ik kijken of we in afgeslankte vorm een bekertoernooi te organiseren (de gedachte is hiervoor 1 tot max 3 centrale avonden voor te pakken om toch te kunnen tafeltennissen, elkaar te zien en het spelniveau wederom naar ongekende hoogte te zien stijgen.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met mij of ieder ander uit het bestuur.