Voorjaarscompetitie beëindigd

Aangezien tot in ieder geval 1juni alle evenemnten zijn afgelast. Heeft het TTL bestuur besloten de competitie stop te zetten.
In het najaar gaan we verder met de indeling zoals die was uit de voorjaarscompetitie. Mits er een goede reden is hier vanaf te wijken hoor ik (de competitieleider) dat tzt graag.
Tevens zal de bekercompetitie niet gespeeld gaan worden. Mochten we per 1 juni weer los kunnen, dan ga ik kijken of we in afgeslankte vorm een bekertoernooi te organiseren (de gedachte is hiervoor 1 tot max 3 centrale avonden voor te pakken om toch te kunnen tafeltennissen, elkaar te zien en het spelniveau wederom naar ongekende hoogte te zien stijgen.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met mij of ieder ander uit het bestuur.

Print Friendly, PDF & Email

Eén reactie

  1. Op de ttl-app wordt nu gevraagd naar het juiste emailadres. Vreemd, daar zit ook een eigen verantwoordelijkheid van het ttl-lid. Tevens is het not done persoonlijke gegevens zo op te vragen. Banken doen dit nooit. Tevens staat op de site niets van deze actie, mijn email adres is juist, graag verwerken zodat de app weer toegankelijk is.

Sluit aan bij het gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *